На Одещині чоловік затриманий за торгівлю наркотиками: подробиці затримання

Фігуранту загрожує до 10 років ув’язнення

Житель одного з сіл на Одещині, який займався незаконною торгівлею наркотиками у своєму населеному пункті, потрапив в поле зору правоохоронних органів. За його дії йому загрожує позбавлення волі та конфіскація майна.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Правоохоронці затримали наркоторговця “на гарячому” моменті, одразу після того, як він продав пакунок із майже 20 грамами канабісу. Нелегальну речовину та отримані за неї кошти правоохоронці безпосередньо вилучили, а експертиза підтвердила наркотичний характер цієї речовини.

Під час проведення санкціонованого обшуку в місці проживання правопорушника поліцейські знайшли та вилучили з підсобного приміщення його домоволодіння насіння канабісу та поліетиленовий пакунок із речовиною рослинного походження, вагою близько 20 грамів. Чоловік заявив, що придбав насіння через інтернет-крамницю з метою вирощування, а наркотичний матеріал зберігав для власного вживання. Отримані речовини були направлені на експертизу, результати якої будуть використані для додаткової правової кваліфікації дій правопорушника.

"Цей злочин передбачений ч. 2 ст. 307 Кримінального Кодексу України й тягне за собою покарання позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. За клопотанням правоохоронців, суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває, — йдеться в повідомленні."

Нагадаємо, що столичні оперативники затримали двох наркодилерів у Києві та Одесі із великою партією наркотиків. Один із них працював у столиці як виробник та відправник. Його спільник у місті Одеса працював закладчиком.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися