Злочинець, що полював на жінок із золотими сережками в Одесі отримав вирок

Суд урахував, що зловмисник вже мав судимість за схожий злочин

На вулицях Київського району минулого року стався ряд нападів, де невідомий злочинець вистежував жінок, які носили золоті сережки, і після очікування відповідного моменту, зривав їх прикраси та швидко втікав. Ці події спричинили збитки для потерпілих на понад вісім тисяч гривень.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Після оперативних дій правоохоронців, підозрюваний, який вже мав наявну судимість за схожі злочини, був затриманий протягом кількох днів. Зібравши достатньо доказів під час досудового розслідування, слідчі пред'явили обвинувачення фігуранту згідно з частиною 4 статті 186 Кримінального кодексу України, що означає відкрите викрадення чужого майна (грабіж) з використанням насильства, яке не становить загрози для життя чи здоров'я потерпілих, і скоєне повторно в умовах воєнного стану.

Відповідний акт був направлений до суду, який визнав обвинуваченого винним. Зважаючи на невідбуту частину покарання за попередній злочин, суд встановив остаточне покарання відбуттям семи років та двох місяців позбавлення волі. Зловмисник отримав заслужену кару за свої злочинні дії, завдані безвинним жінкам, які стали його жертвами.

Нагадаємо, що “Коментарі” писали про невдалу авантюру. 27-річний чоловік хотів швидко заробити гроші: викрав мотоцикл та хотів продати чуже майно. До поліції звернувся житель одного з багатоквартирних будинків на вулиці Ніжинській і повідомив про зникнення свого мотоцикла "Honda". Він розповів, що паркує мотоцикл завжди у дворі. Як виявилось згодом, правопорушнику вдалося завести мопед та поїхати непомітно. Поліція затримала чоловіка, коли той прямував до покупця збувати мотоцикл.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися