Поліцейський-водій обікрав жінку на АЗС

Правопорушнику загрожує від семи до десяти років

Національна поліція в Одеській області затримала зловмисника, який обікрав жінку-оператора на одній із АЗС Одещини. За попередньої інформацією, чоловік у масці забіг на заправку, розпилив у бік жінки газ сльозогінної дії, викрав її телефон та втік з місця подій. 


Постраждала звернулася до поліції. В реультаті поліцейські встановили менш ніж за дві години затримали зловмисника. Ним виявився поліцейський-водій одного з підрозділів поліції.


“Слідчими ДБР його дії були кваліфіковані за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України, тобто як грабіж, вчинений в умовах воєнного стану, що передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років”, - йдеться в повідомленні поліції.

Наразі зловмисника передали в Державне бюро розслідувань. Наразі він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання, де очікує на оголошення про підозру та обрання запобіжного заходу.


Нагадаємо, раніше “Коментарі” писали, що вчора увагу велопатрульних привернув автомобіль Mersedes, який порушив правила дорожнього руху в Сабанському провулку. Інспектори вирішили зупинити транспортний засіб, щоб з'ясувати ситуацію. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції в Одеській області.


Нагадаємо, що у п'ятницю, група музикантів Junket прибула до Одеси з метою провести благодійний концерт, спрямований на збір коштів для постраждалих мешканців Херсонщини. Втім, тільки но прибувши до залізничного вокзалу хлопців зустріли люди у військовій формі… Як все відбувалось та де наразі музиканти, розповів на своїй сторінці у фейсбук учасник гурту Дмитро Сазонов.

Читайте також