Не мав водійських прав, але мав наркотики: в Одесі велопатруль зупинив Mercedes

Правопорушника передали слідчим оперативникам для з’ясування всіх обставин

Вчора увагу велопатрульних привернув автомобіль Mersedes, який порушив правила дорожнього руху в Сабанському провулку. Інспектори вирішили зупинити транспортний засіб, щоб з'ясувати ситуацію.

Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції в Одеській області.

Під час спілкування з охоронцями порядку, водій виявив помітну нервозність та заявив, що не має при собі водійського посвідчення. Це викликало підозру у правоохоронців. Під час поверхневої перевірки громадянина, інспектори виявили пакет з речовиною білого кольору, яка, ймовірно, має наркотичне походження. Ситуація вимагала детальнішого розслідування. Для з’ясування всіх обставин події на місце викликали слідчо-оперативну групу, яка проведе ретельне розслідування цього інциденту.

picture

Нагадаємо, що в Одесі під час комендантського часу, співробітники поліції здійснювали патрулювання центром міста та зупинили 27-річного чоловіка. Він пересувався на автомобілі та як виявилося мав значну кількість наркотичних засобів

Також зазначимо, що житель одного з сіл на Одещині, який займався незаконною торгівлею наркотиками у своєму населеному пункті, потрапив в поле зору правоохоронних органів. За його дії йому загрожує позбавлення волі та конфіскація майна.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися