Гриби, таблетки та канабіс: вночі в Одесі правоохоронці зупинили авто

Чоловіку загрожує до восьми років ув’язнення

В Одесі під час комендантського часу, співробітники поліції здійснювали патрулювання центром міста та зупинили 27-річного чоловіка. Він пересувався на автомобілі та як виявилося мав значну кількість наркотичних засобів. 

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Правоохоронці, вживши першочергові заходи та провівши слідчі дії, затримали чоловіка неподалік Привокзальної площі та вилучили майже п'ять кілограмів канабісу з його автомобіля. Експрес-тест підтвердив наявність наркотику, а також зловмисник мав при собі пакети з іншими забороненими речовинами, включаючи PVP, екстазі, ЛСД та псилоцибінові гриби. Він придбав їх через Інтернет та фасував у своєму місці проживання з метою подальшого збуту.

picture

Речовини були направлені на експертизу, результати якої допоможуть визначити кінцеву правову кваліфікацію дій підозрюваного. Правоохоронці також здійснюють заходи для встановлення інших осіб, які можуть бути причетними до злочину, пов'язаного з наркотиками.

Чоловіка затримали в процесуальному порядку, наразі слідчі клопочуть про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Фігуранту повідомили про підозру за частиною 1 статті 307 Кримінального кодексу України, а саме у незаконному придбанні, зберіганні, перевезенні з метою збуту наркотичного засобу, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що житель одного з сіл на Одещині, який займався незаконною торгівлею наркотиками у своєму населеному пункті, потрапив в поле зору правоохоронних органів. За його дії йому загрожує позбавлення волі та конфіскація майна.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися