В Одесі іноземець викрав з квартири коштовності: подробиці затримання

Чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі

В Одесі іноземець, використовуючи відмичку, викрав годинники, золоті та срібні прикраси з квартири 31-річної містянки, поки тієї не було вдома. Однак, батько потерпілої, який проживав на два поверхи вище, зіткнувся з крадієм, коли спускався до квартири своєї доньки, проте йому вдалося втекти.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Чоловік швидко повідомив поліцію та надав важливі прикмети злочинця. Правоохоронці розпочали розслідування та встановили особу правопорушника. Затримання зловмисника відбулося в місці його тимчасового проживання, де поліція вилучила знаряддя злочину та всі викрадені речі.

picture

Яке покарання чекає іноземця

Слідчі повідомили фігуранту про підозру за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України. На судовому засіданні було вирішено застосувати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою підозрюваному. Згідно з ККУ, за скоєний злочин йому загрожує покарання від п'яти до восьми років позбавлення волі.


Нагадаємо, що працівники регіональної філії "Одеська залізниця" розподіляли ролі та здійснювали крадіжку дизельного пального з тепловозів, яке потім реалізовували поблизу своїх місць проживання. Ця злочинна схема тривала протягом кількох місяців, поки її не викрили правоохоронці та завдала збитків на суму шістдесят тисяч гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися