В Одесі затримано чоловіка з великою кількістю наркотиків: подробиці

Зловмиснику загрожує штраф або позбавлення волі до трьох років

В Одесі правоохоронні органи викрили правопорушника на Люстдорфській дорозі, в Київському районі міста. Під час затримання у нього було вилучено значну кількість PVP та амфетаміну.


Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.


Житель Одеси придбав ці психотропні речовини через мобільний додаток в інтернеті, отримавши їх незаконно. Експертні висновки підтвердили, що у правопорушника були заборонені психотропні речовини, які перебувають під обмеженням згідно з постановою Кабінету Міністрів України щодо "Переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів", і ці речовини знаходилися в значних кількостях. Як заявив сам чоловік, він зберігав ці наркотики для особистого вживання.

picture
Поліція провела досудове розслідування в рамках кримінального провадження за ч. 2 ст. 309 КК України. При наявності достатніх доказів, правоохоронці висунули обвинувачення фігуранту у незаконному придбанні та зберіганні значної кількості психотропної речовини без мети збуту. Обвинувальний акт був переданий до суду. Згідно з санкцією зазначеної статті, правопорушнику загрожує штраф у розмірі від двох до п'яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (34 000 - 85 000 гривень) або позбавлення волі строком до трьох років.

Нагадаємо, що на Одещині правоохоронці затримали 37-річну жінку. Вона намагалася провезти з-за кордону наркотичні засоби на територію України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися