Смертельна ДТП на трасі Ізмаїл-Рені: загинув пішохід

Наразі поліція встановлює усі деталі ДТП

Національна поліція в Одеській області встановлює обставини смертельної аварії, яка трапилася біля села Броска. За попередньої інформацією, водій вантажівки виїжджав з другорядної дороги на головну і наїхав на 64-річного місцевого жителя, коли той намагався перейти дорогу. Потерпілий помер на місці, адже отримав несумісні із життям травми. Як стало відомо, 57-річний водій вантажівки - з Києва. Наразі його перевіряють на стан алкогольного сп’яніння. Тривають слідчі дії.

“Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що  спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України”, - йдеться в повідомленні. 

Раніше “Коментарі” писали, що сьогодні вночі окупанти нанесли черговий удар ракетами по Одещині. Як повідомили в оперативному командуванні "Південь", цього разу ворог вдарив крилатими ракетами морського базування "Калібр", які випустив з акваторії Чорного моря. Всього було випущено чотири ракети, які були успішно знищені силами протиповітряної оборони. 


Крім того, “Коментарі” повідомляли, що одеситів не зупиняє ні мінна небезпека, ні виявлення у воді небезпечних речовин. Багато хто продовжує купатися в морі, деякі навіть з дітьми. Речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук в ефірі національного марафону “Єдині новини” підкреслив, що таких батьків треба карати. 

Читайте також