На Одещині затримали іноземця якого розшукував Інтерпол: деталі

Чоловіка розшукували в Азербайджані за незаконний обіг наркотиків

На Одещині в поромному пункті пропуску “Орлівка”, прикордонники здійснили успішну операцію затримання громадянина Азербайджану, який перебував у міжнародному розшуку за даними Інтерполу. Інцидент стався вчора, коли іноземець намагався покинути територію України через зазначений прикордонний пункт.

Про це повідомляє Ізмаїльський прикордонний загін.

Під час ретельного прикордонного контролю в автобусі “Неоплан”, яким подорожував затриманий, система бази даних Інтерполу спрацювала, виявивши вимогу про арешт громадянина Азербайджану. Прикордонні служби оперативно перевірили інформацію та з’ясували, що 52-річного чоловіка розшукували правоохоронні органи його власної країни за злочини, пов'язані з незаконним обігом наркотиків.

Після отриманої інформації, прикордонники повідомили до Ізмаїльського відділу Національної поліції, які прибули на місце та затримали громадянина Азербайджану для подальшого розслідування та передачі до компетентних органів його країни.

Нагадаємо, що на Одещині прикордонники затримали двох чоловіків, які намагались потрапити за кордон з підробленими документами. У пункті пропуску "Старокозаче" 57-річний чоловік надав правоохоронцям три нотаріально засвідчені копії свідоцтв про народження неповнолітніх дітей, яких, як з’ясувалось, у чоловіка взагалі немає.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися