Озброєний напад на автомийку в Одесі: деталі справи (фото, відео)

В Одесі зловмисники погрожуючи зброєю охоронцю автомийки вкрали сейф з грошима

Правоохоронні органи Одеси здійснили успішну операцію щодо затримання нападників, якими виявилися місцеві жителі, 27-ми років. Вони скоїли озброєний напад на охоронця автомийки.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Слідством встановлено, що нападники детально підготувалися до злочину, забезпечивши себе зброєю та необхідними інструментами. Вони проникли до приміщень підприємства, погрожуючи охоронцю пістолетом, та викрали гроші, прикраси, телефон та документи з сейфа.
picture

Однак, їх спроба втекти була марною, оскільки поруч знаходилися оперативники поліції та спецпризначенці. Правоохоронці затримали зловмисників всього за кілька кроків від місця злочину. У них було вилучено здобуте майно, інструмент для злому та два пістолети, які будуть піддані експертизі для встановлення їх походження.

За наявності достатніх доказів, затриманим буде повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 187 КК України у скоєнні розбою, поєднаного з проникненням та погрозою застосування насильства. За цією статтею їм загрожує позбавлення волі від 8 до 15 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що в Одесі на вулиці Генерала Гудовича стався інцидент, коли водій мотоцикла порушив правила дорожнього руху, не мавши шолому, та відмовився зупинитися після вимоги мотопатрульних. Чоловік почав тікати від працівників поліції збільшивши швидкість.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися