На Одещині неповнолітнього судитимуть за продаж наркотиків

17-річному наркоторговцю загрожує до десяти років ув’язнення

У місті Чорноморськ Одеської області поліція викрила 17-річного мешканця, якого підозрюють у збуті наркотиків. Молодого наркоторговця було затримано “на гарячому” під час одного з продажів заборонених речовин на вулицях міста.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

За даними поліції, молодика, який розповсюджував психотропну речовину PVP, було виявлено та затримано. Експертиза підтвердила наявність заборонених речовин.

Затримання юнака відбулося безпосередньо після чергового продажу наркотичного засобу та отримання за нього 500 гривень. Під час обшуку на місці збуту та в оселі підозрюваного слідчі вилучили заборонені речовини, які були направлені на експертне дослідження, а також знайдені гроші, отримані злочинним шляхом, електронні ваги, зіп-пакети, мобільний телефон та банківську картку.

За наявності достатніх доказів, які зібрали правоохоронці, слідчі  повідомили фігуранту про підозру у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту, а також незаконному збуті особливо небезпечної психотропної речовини, вчинених  повторно. Цей злочин кваліфікується за ч. 2 ст. 307 КК України та карається позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що на Одещині правоохоронці викрили 45 річного жителя міста Татарбунари у вирощуванні конопель та виготовлення наркотичних засобів. З такі дії йому загрожує обмеження волі до п’яти років.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися