На Одещині судитимуть винуватця ДТП внаслідок якої постраждала 6-місячна дитина

Аварія сталася на трасі Одеса — Рені

У квітні цього року на трасі Одеса – Рені, близько села Монаші в Білгород-Дністровському районі, сталася ДТП. Внаслідок якої, 22-річну жінку та її 6-місячну донечку ушпиталили в лікарню з численними тілесними ушкодженнями.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Згідно з досудовим розслідуванням, виявлено, що 31-річний житель Сумської області, який керував автопотягом DAF, не врахував технічні проблеми з гальмівною системою, не приділив увагу завантаженості транспортного засобу, та не дотримав безпечну швидкість. Це призвело до зіткнення з вантажівкою SCANIA, яка рухалась під керуванням 30-річного жителя Подільського району в попутному напрямку. Після цього сталося ще одне зіткнення з автопотягом VOLVO, який керував 28-річний мешканець Ізмаїла.

В результаті ДТП госпіталізовані дружина і дитина 28-річного жителя Ізмаїла. Діагноз виявив у дитини тяжкі тілесні ушкодження та забої голови, у матері — перелом руки та численні садна. Згідно зі судово-медичною експертизою, стан дитини оцінюється як тяжкий, а стан матері — як середній. Іншим учасникам аварії не потребувалася медична допомога. Всі троє водіїв були тверезі.

Зібравши достатньо доказів порушення водієм автопотяга DAF правил безпеки дорожнього руху та експлуатації транспорту, що призвело до заподіяння  тяжких тілесних ушкоджень, слідчі висунули чоловіку обвинувачення за ч. 2 ст. 286 КК України. Досудове розслідування завершене, обвинувальний акт слідчі скерували до суду. Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що 30 червня, о п'ятій годині ранку, сталося ДТП на одній з вулиць Ізмаїла. За попередньою інформацією правоохоронців, 26-річний водій автомобіля Mercedes-Benz не справився з керуванням, виїхав за межі проїзної частини дороги та зіткнувся спочатку з придорожнім стовпом електромережі, а потім з деревом.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися