В Одесі розгорівся конфлікт через ревнощі: одесит ледве не вбив свого сусіда

Правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років

Поліція затримала 62-річного одесита, який кілька разів ударив ножем у живіт і груди сусіда. Про це повідомили в Національній поліції в Одеській області. 

Правоохоронці підкреслили, що причиною різанини, що сталася на вулиці Василя Симоненка, стали ревнощі. Фігурант давно підозрював, що 52-річний сусід залицяється до його співмешканки. Тому чоловік вирішив помститися. В нетверезому стані зловмисник через город пішов до будинку сусіда, увійшов у кімнату, де він відпочивав, і кілька разів ударив сплячого чоловіка ножем у груди та живіт. Коли потерпілий вибіг на вулицю і став кликати на допомогу,  нападник утік.

У такому стані потерпілого знайшли донька. Вона викликала швидку і його одразу госпіталізували. Зловмисника поліцейські затримали вдома, де в ході обшуку вилучили ніж, який скерували на експертизу.

Відкрито кримінальне провадження за фактом замаху на вбивство. Ревнивця взяли під варту, йому загрожує від семи до 15 років в'язниці.

“За наявності достатніх доказів, які зібрали поліцейські, слідчі під процесуальним керівництвом Київської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, тобто у замаху на умисне вбивство. Поліцейські клопочуть про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років”, - розповів заступник начальника відділу поліції – начальник слідчого відділення відділу поліції № 4 Одеського районного управління поліції № 1 Олег Зощук.

Раніше “Коментарі” писали, що поліція Одещини затримала киянина, який переодягнувся у жінку та викрав у одесита 500 тисяч доларів США. Про це повідомили в Національній поліції в Одеській області. За попередньою інформацією, правопорушник – 36-річний житель столиці з кримінальним досвідом у вчиненні аналогічних злочинів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися