В Одесі затримано молодого “закладчика солі”: подробиці

Правоохоронці вилучили в молодика 24 згортки з наркотиками

В Одесі поліцейські затримали 21-річного місцевого жителя, який намагався розповсюдити партію наркотиків. За такі дії чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Молодий чоловік придбав кілька десятків пакунків із забороненою речовиною і вийшов до Дюківського парку, щоб розмістити їх у “закладках”.  Після виклику на місце події правоохоронці забрали у зловмисника 24 згортки з порошкоподібною речовиною. Молодий чоловік пояснив, що це "солі", які він замовив у віртуальній крамниці з метою подальшого збуту.

Правоохоронці внесли відомості про цей інцидент до Єдиного реєстру досудових розслідувань згідно зі статтею 307 Кримінального кодексу України. Ця стаття передбачає відповідальність за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення або пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. За цей злочин може бути накладено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.
picture

Вилучену речовину поліцейські скерували на експертне дослідження, за результатами якого буде вирішуватися питання щодо повідомлення фігуранту про підозру. Також поліцейські встановлюють повне коло осіб, причетних до даного злочину. Слідство триває, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що в Одесі поліцейські здійснили затримання чоловіка, який намагався збувати метадон на вулицях міста. За такі дії йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися