Вкрав золоті сережки та втік: на Одещині затримано зловмисника

Чоловік вихопив золоті сережки з рук продавчині в ювелірному магазині міста Чорноморськ

На Одещині, в місті Чорноморськ поліція затримала зловмисника, який вкрав золоті сережки в ювелірному магазині та втік. За такі дії йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

В поліцію надійшло повідомлення про пограбування від охоронця одної з крамниць, що належить відомому ювелірному бренду. Правоохоронці провели розслідування та з'ясували, що зловмисник планував покращити своє фінансове становище шляхом вчинення крадіжки. Під виглядом потенційного покупця, він звернувся до продавчині із проханням показати золоті сережки вартістю вісім тисяч гривень. Попри пильний контроль, зловмисник вирвав прикраси з рук жінки та втік.

Поліцейські розпочали розслідування та невдовзі з'ясували особу правопорушника. Ним виявився 36-річний місцевий житель, який вже був судимий за крадіжку. Вже через декілька годин зловмисника затримали біля під'їзду будинку, де він проживав. Під час затримання зловмисник викинув сережки, але правоохоронці їх знайшли та забрали як речові докази.

За наявності достатніх доказів, зібраних поліцейськими, слідчі повідомили фігуранту про підозру у відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, вчиненому в умовах воєнного стану. Згідно з ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України, такі дії караються позбавленням волі на строк від семи до десяти років ув’язнення. Підозрюваного помістили до ізолятора тимчасового тримання, вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що на Одещині чоловік, що перебував у стані алкогольного сп’яніння, викрав автомобіль знайомого який його підвозив, погрожуючи ножем. За такі дії йому може загрожувати до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися