В Одесі чоловік через гучний відпочинок прострелив ноги відпочивальникам

Після скоєного зловмисник викинув зброю у квітник, а сам втік додому

Сімома роками ув’язнення може обернутися для жителя Одеси стрілянина, яку він влаштував у приватному секторі Київського району. Через стрілянину постраждали двоє громадян. 

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Сталася подія у дворі приватного будинку на вулиці Макаренка, де компанія чоловіків віком 26, 31 та 42 років за запрошенням одного з мешканців будинку проводила час в альтанці, розташованій на території загального користування.

Обурений нібито гучною поведінкою відпочиваючих 55-річний житель іншої частини цього ж будинку вийшов до них з пістолетом та розпочав словесну перепалку, яка супроводжувалась грубою нецензурною лайкою. У розпал конфлікту чоловік зробив кілька пострілів у бік опонентів, завдавши двом із них ушкодження в область голені та стегна. 

Після скоєного зловмисник викинув зброю у квітник, а сам втік додому. Потерпілі звернулися по медичну допомогу, а сусіди повідомили про стрілянину в поліцію. 

Правопорушника затримали патрульні. Слідчі вилучили з місця події незареєстрований пістолет, схожий на бойовий, і гільзи, а під час невідкладного обшуку за місцем мешкання правопорушника – набої до вказаної зброї. Усі ці предмети в рамках провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України, поліцейські скерували на експертизу. За її висновками буде вирішуватися питання щодо повідомлення фігуранту про підозру у незаконному поводженні зі зброєю та бойовими припасами.

Цей злочин карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Підозрюваного наразі помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Одесі невідомі обстріляли три машини з пістолета і втекли з місця на чорному БМВ Х5. У місті запроваджено спеціальну поліцейську операцію "Сирена".






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


morrison

25 липня 2023, 16:00

знаковый тип поведения, очень характерный для страны... измотанный перманентным беспределом гражданин выместил все свои обиды на обычных гопарях, которые и мешали-то ему чуть... теперь потянет пятачок:) А стрелять нуно было не туды, не в тех и не вчера...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися