На Одещині правоохоронці викрили наркоплантацію конопель

Під час обшуку на присадибній ділянці поліцейські виявили 177 кущів конопель

На Одещині поліція викрила чоловіка, який вирощував коноплі та виготовляв канабіс у своєму домоволодінні. За такі дії правопорушнику загрожує до семи років позбавлення волі.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

За отриманою інформацією, співробітники територіального підрозділу поліції отримали повідомлення про підозрілу активність у приватному будинку 50-річного мешканця Березівки. Незабаром вдалося отримати санкцію на обшук, який розпочали з метою припинити можливий наркобізнес.

Під час обшуку на присадибній ділянці поліцейські виявили не менше 177 кущів конопель. Усередині будинку також знайшли велику кількість висушених гілок, які ззовні схожі на коноплі, а також 16 пакетиків та згортків із зеленим матеріалом, який вже був подрібнений і схожий на канабіс. Затриманий чоловік зізнався, що фактично займався вирощуванням наркотиків для власного споживання.

Виявленні речовини  правоохоронці вилучили та  скерували на експертне дослідження. За його результатами буде вирішуватися питання щодо повідомлення фігуранту про підозру за ч. 2 ст. 310 та ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України, тобто у незаконному посіві або незаконному вирощуванні конопель у кількості п'ятдесят і більше рослин та незаконному виготовленні, придбанні й зберіганні наркотичних засобів без мети збуту. За скоєне правопорушнику загрожує до семи років позбавлення волі, — йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, що на Одещині поліція викрила на ділянках у чотирьох чоловіків незаконне
вирощування конопель. За такі дії, “аграріям” віком 29, 45, 50 та 57 загрожує штраф або обмеження волі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися