Катував 5-річного хлопчика — тепер сяде за ґрати: в Одесі засудили чоловіка

Мешканець Одеси бив та знущався з дитини, що призводило до втрати свідомості

В Одесі ювенальні прокурори пред'явили обвинувачення чоловікові у скоєнні злочинів за частинами 1 і 2 статті 127 Кримінального кодексу України. Суд розглянувши справу про катування малолітньої дитини, виніс вирок для одесита — 7 років і 6 місяців позбавлення волі.

Про це повідомляє пресслужба Одеської обласної прокуратури.

Прокурори переконливо довели, що раніше засуджений чоловік жорстоко катував 5-річного сина своєї співмешканки впродовж періоду з середини липня до початку серпня 2020 року. Жертвою став маленький хлопчик, якому було завдано тілесних ушкоджень і психологічних страждань.

За допомогою шкіряного ременя з металевою пряжкою, зловмисник бив хлопчика, неодноразово залишав його в кутку примусово стояти протягом 4 годин, а іноді й всю ніч. Також, чоловік підняв хлопчика та кинув його на підлогу, що призвело до втрати свідомості та початку судом. Щоб привести дитину до тями, він поливав її холодною водою у ванній кімнаті.

Дії злочинця спричинили у дитини струс головного мозку та гематоми голови, що завдали серйозної шкоди її здоров'ю, фізичному та психічному стану.

“Коментарі” писали, що на Одещині так виховували дитину, що хлопчик опинився у лікарні. Старшій сестрі дитини та опікуну загрожує до п’яти років обмеження або навіть позбавлення волі.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися