Одеські поліцейські затримали чотирьох "любителів легкої наживи": подробиці крадіжок

Максимальне покарання, яке тягнуть за собою санкції статей - до восьми років позбавлення волі

Одеські поліцейські викрили чотирьох чоловіків, які зазіхнули на чужу власність. Правопорушники загалом привласнили документи, гроші, акумулятор, гаджети та велосипеди. Майже усе викрадене майно слідчі вилучили, а фігурантам повідомили про підозру.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

40-річний місцевий житель зайшов у магазин комп’ютерної техніки на вулиці Буніна. Дочекавшись, коли продавець-консультант відволіче увагу на покупця, зловмисник викрав з його столу планшет вартістю майже 15 тисяч гривень. За кілька днів цей же чоловік на вулиці Успенській помітив автомобіль з незачиненими дверцятами і викрав з нього мобільний телефон вартістю 2500 гривень. 

47-річний одесит викрав велосипед та акумулятор. Двоколісник вартістю майже 6 тисяч гривень зловмисник викрав з під’їзду будинку на вулиці Троїцькій. Хоча власник і закріпив велосипед на залізний цепок, правопорушника це не зупинило – він зірвав кріплення і поїхав геть. Згодом, побачивши запарковану на сусідній вулиці автівку, чоловік відчинив у ній капот та викрав акумулятор вартістю 1500 гривень. 

Ще один 33-річний містянин, побачивши припаркований на Олександрівському проспекті велосипед та переконавшись, що за ним ніхто не спостерігає, сів на нього і залишив місце скоєння злочину. Двоколісник вартістю 10 тисяч гривень правоохоронці розшукали. 

23-річний житель Роздільнянського району, працюючи в одному з одеських парків атракціонів, довідався від колеги, що той знайшов втрачену відвідувачкою банківську карту, яку поклав на робочому місці, щоб повернути власниці. Недовго думаючи, молодик викрав її і пішов витрачати чужі гроші. 

Максимальне покарання, яке тягнуть за собою санкції згаданих статей - до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що поліція Одещини затримала киянина, який переодягнувся у жінку та викрав у одесита 500 тисяч доларів США. За попередньою інформацією, правопорушник – 36-річний житель столиці з кримінальним досвідом у вчиненні аналогічних злочинів.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися