На Одещині 21-річний пасинок вбив вітчима: подробиці

Між мешканцями Одещини виник конфлікт через те, що молодший взяв без дозволу авто

На Одещині 21-річний чоловік без дозволу взяв автомобіль вітчима та вбив його при перевищені меж необхідної оборони. За такі дії йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

За даними поліції, пасинок без дозволу взяв у 39-річного чоловіка автомобіль марки Volkswagen Passat. Після того, як підозрюваний повернувся додому, між ним та його вітчимом виникла конфліктна ситуація. Суперечка переросла в бійку, під час якої старший чоловік почав бити молодшого та взявши ніж вдарив його у стегно. Внаслідок конфлікту, пасинок вихопив з рук вітчима ніж та вдарив його в район грудної клітки та живота. Поранення виявилися несумісні з життям та 39-річний чоловік помер.

Під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури слідчі, за наявності достатніх доказів, повідомили фігуранту про підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом та умисному вбивстві, вчиненому при перевищенні меж необхідної оборони. Ці правопорушення кваліфікуються за частиною 1 статті 289 та статтею 118 Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, яке загрожує правопорушнику за скоєне — позбавлення волі на строк до п’яти років. Слідство триває, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що в Одесі двоє чоловіків понесуть покарання за вбивство сусіда.  Один зловмисник вдарив ножем потерпілого, і той потрапив у лікарню. Другий – побив потерпілого так, що той помер.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися