В Одесі співробітник музею "допомагав" розмістити МАФи на території меморіалу

Дозвіл на розміщення трьох МАФів посадовець оцінив у 5 тис. доларів

В Одесі за корупцію судитимуть службовця комунальної установи. Він "допомагав" розмістити МАФи на території меморіалу героїчної оборони Одеси. 

Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура. 

Скерували до суду обвинувальний акт стосовно співробітника КУ "Одеський історико-краєзнавчий музей". Сщо службовець вимагав від підприємця хабар за вирішення питання про розміщення на території Меморіалу героїчної оборони Одеси 411-ї берегової батареї торгівельних павільйонів. 

За ці кошти він обіцяв посприяти в погодженні відповідного договору з одним із структурних підрозділів Одеської обласної ради. Дозвіл на розміщення трьох МАФів обвинувачений оцінив у 5 тис. доларів США. Сума хабаря залежала від кількості об’єктів та місця розташування на території Меморіалу. Співробітника комунальної установи затримали після передачі погоджених договорів та одержання другого траншу неправомірних коштів.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що військова контррозвідка Служби безпеки ліквідувала корупційну схему в одеському військовому квартирно-експлуатаційному управлінні. Посадовці регулярно вимагали “відкати” від підрядників, які виконували держзамовлення щодо ремонтних робіт на об’єктах ЗСУ в Одеській області.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися