Знову за старе: на Одещині затримали чоловіка вже тричі судимого за наркозлочини

Мешканця Ізмаїла затримали “на гарячому” під час спроби збуту метадону

На Одещині правоохоронці викрили зловмисника, якого вже чотири рази засуджували за незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів без мети збуту. Зараз його звинувачують у продажі наркотиків, за що йому загрожує до восьми років ув’язнення.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

44-річного жителя Ізмаїла викрили оперативники місцевої поліції, які встановили, що він активно займається продажем наркотичних засобів неподалік свого місця проживання. Правоохоронці взяли на гарячому зловмисника, коли він намагався здійснити збут кількох пакетиків з метадоном. Вилучені засоби були піддані експрес-тесту та направлені на детальне експертне дослідження. Крім того, гроші, які він отримав за товар, також стали речовим доказом.

За наявності достатніх доказів, які зібрали правоохоронці, слідч повідомили фігуранту про підозру у незаконному придбанні та зберіганні наркотичних засобів  з метою збуту, а також збуті наркотичних засобів. Це правопорушення кваліфікується за ч. 1 ст. 307 КК України і карається позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років. Походження наркотичного засобу та повне коло осіб, які можливо причетні до даного наркозлочину, правоохоронці встановлюватимуть в ході досудового розслідування, — йдеться в повідомленні.

Підозрюваний вже має чотири судимості за незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів без мети збуту, згідно зі статтею 309 Кримінального кодексу України. Також, наразі суд розглядає три обвинувальні акти щодо нього за аналогічні злочини.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися