Мало не переїхав патрульного та влаштував кілька ДТП: подробиці погоні в Одесі

Водій автомобіля Mitsubishi перебував у стані алкогольного сп’яніння та під час затримання погрожував поліції

Вчора в Одесі відбулась справжня погоня патрульних за автомобілем Mitsubishi. Його водій, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, влаштував серію ДТП, тікав від поліції та погрожував правоохоронцям.

Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції в Одеській області.

Отримавши інформацію від небайдужих громадян, правоохоронці вирушили на місце можливої події. Виявивши автомобіль, що відповідає опису, на вулиці Фонтанській, патрульні зазначили водію сигнал зупинки. Проте водій проігнорував вимогу і намагався втекти.

Водій спричинив кілька ДТП з іншими автівками та намагався наїхати на одного з інспекторів, який намагався перешкодити йому. Він продовжував тікати від поліцейських, здійснивши ще кілька аварій на дорозі.

Після переслідування поліцейськими, порушник був затриманий на вулиці Дмитра Донського. Стан алкогольного сп'яніння водія був явним, а його поведінка агресивною. Він лаявся нецензурною лексикою на адресу поліцейських та погрожував їм.


Оскільки в діях чоловіка вбачались ознаки злочину за ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) ККУ, водія затримали та передали слідчим для з’ясування всіх обставин події, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що в Одесі на вулиці Генерала Гудовича стався інцидент, коли водій мотоцикла порушив правила дорожнього руху, не мавши шолому, та відмовився зупинитися після вимоги мотопатрульних. Чоловік почав тікати від працівників поліції збільшивши швидкість.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися