На Одещині чоловік образився на односельця і вирішив підпалити його будинок

Між чоловіками виник конфлікт з приводу собак

Поліцейські затримали жителя Білгород-Дністровського району, який образившись на односельця, вирішив підпалити його житло. Чоловік кинув у вікно будинку потерпілого пляшку з займистою рідиною, підпаливши її.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Втім довести злочин до кінця йому не вдалося – полум’я погасло, щойно джерело запалювання вдарилося об віконне скло. На спецлінію "102" надійшло повідомлення від 63-річного жителя Маразліївської територіальної громади про те, що серед ночі хтось намагався підпалити його будинок, жбурнувши у вікно палаючий "коктейль Молотова".

Поліцейські встановили, що до злочину причетний 58-річний громадянин, який проживає недалеко від потерпілого. Напередодні ввечері між ними виник конфлікт з приводу собак. Тварини потерпілого бігали вулицею, і це обурило зловмисника. Після сварки сусіди розійшлися, а пізно вночі молодший за віком чоловік прийшов до паркана старшого із сірниками та пляшкою з паливною рідиною й ганчіркою. Підпаливши "коктейль Молотова", зловмисник кинув його в одне з вікон і після втік. На щастя, ніхто не постраждав. 

За скоєне правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на Одещині жителька Подільського незаконно утримувала малолітнього односельця в багажнику свого автомобіля. Вона звинуватила 12-річного хлопця, з яким живе на одній вулиці, у викраденні кавунів з її баштана, і у такий спосіб хотіла "вирішити проблему".





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися