Вдарив ножем через ревнощі: в Одесі затримали чоловіка

Мешканець Одеси приревнував співмешканку до чоловіка з яким вони разом випивали

В Одесі чоловік приревнувавши свою цивільну дружину вдарив її ножем у живіт. За такі дії йому загрожує до восьми років позбавлення волі. 

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Подія сталася ввечері під час розпиття алкоголю в оселі цивільного подружжя. Чоловік приревнував свою співмешканку до одного з їхніх друзів і вигнав обох зі свого будинку. Проте, коли жінка повернулася за особистими речами, знову відбувся конфлікт.

Під час гострої суперечки чоловік взяв ніж та завдав удар у живіт співмешканці. Від отриманих травм жінка знепритомніла. Він, усвідомивши тяжкість своїх дій, викликав швидку допомогу та повідомив поліцію.

Медики доставили 36-річну жінку до лікарні, де їй була надана необхідна медична допомога. Правоохоронці затримали підозрюваного та вилучили ряд матеріальних доказів, включаючи ніж. Вони будуть використані під час проведення необхідних експертних досліджень.

За наявності достатніх доказів, які зібрали правоохоронці, слідчі повідомили 41-річному фігуранту про підозру за ч. 1 ст. 121 КК України, а саме в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, тобто умисному тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент його заподіяння. Згідно з санкцією статті, за скоєне правопорушнику загрожує до восьми років позбавлення волі. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу. Слідство триває, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що пізно ввечері у житловому будинку Приморського району міста Одеси стався інцидент, коли гість в ході хмільного застілля наніс власнику квартири удар ножем у живіт. За скоєне, зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися