На Одещині засудили чоловіка в незаконному виготовленні канабісу: який вирок він отримав

Зі слів мешканця Одещини він виготовляв та зберігав наркотик для власного вживання

На Одещині суд прийняв обвинувальний вирок стосовно місцевого жителя, який був викритий поліцією в незаконному виготовленні та зберіганні канабісу. Чоловік 52 років, має сплатити штраф у розмірі 17000 гривень.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Правоохоронці виявили наркотичний засіб під час обшуку в домоволодінні обвинуваченого. За словами господаря маєтку, цей канабіс був виготовлений і зберігався для власного вживання.

Після виявлення речовини, поліцейські внесли відомості про справу до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочали провадження згідно з частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України.

Згідно з висновком експерта, вилучена поліцейськими речовина вважається особливо небезпечним наркотичним засобом, обіг якого заборонено — канабісом. Внаслідок цього обвинуваченому було встановлено штраф у розмірі 17000 гривень.

Ми зібрали достатньо доказів і висунули фігуранту обвинувачення у незаконному виготовленні та зберіганні наркотичного засобу без мети збуту, що передбаченого ч. 1 ст. 309 ККУ. Обвинувальний акт нами був скерований до суду, який, розглянувши матеріали провадження, визнав підсудного винним та ухвалив обвинувальний вирок, яким призначив йому покарання у вигляді штрафу у розмірі однієї тисячі  неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що дорівнює 17000 гривень, — зазначив дізнавач сектору дізнання Роздільнянського районного відділу поліції Сергій Гончарук.

Нагадаємо, що троє жителів Білгород-Дністровського району, яких поліцейські викрили у наркозлочинах відправляться за ґрати та отримають штрафи. Суди визнали всіх трьох підсудних винними та ухвалили обвинувальні вироки.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися