На Одещині прикордонники на кордоні виявили велику кількість поштових марок та значків

Всі предмети перевозились приховано, щільно завернуті в речі

В поромному пункті пропуску "Орлівка" прикордонники не допустили вивозу з країни колекції, що ймовірно має культурну цінність. Під час оформлення рейсового автобусу сполученням Київ-Стамбул в пункті пропуску виявили велику кількість поштових марок, значків, медалей та наручних годинників. 

Про це повідомили Ізмаїльський прикордонний загін.

Всі предмети перевозились приховано, щільно завернуті в речі та розфасовані в різних місцях дорожньої сумки 50-річного пасажира. Усього було виявлено 1333 поштові марки, 676 значків, 67 медалей та 19 наручних годинників. Чи мають виявленні речі культурну або історичну цінність з’ясується під час експертизи.

По даному факту представниками митниці на громадянина складений протокол за ст. 483 Митного кодексу України, а колекцію вилучено до рішення суду.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на кордоні з Румунією виявили "головні монети світу". Старовинні монети виявили прикордонники спільно з митниками в поромному пункті пропуску "Орлівка" на Одещині. 

Також в Одеській області прикордонники Білгород-Дністровського загону не дали вивезти за кордон скрипку італійського майстра Антоніо Страдіварі 1730 року виробництва. Інцидент стався на пункті пропуску “Паланка-Маяки-Удобне”.







Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися