Засуджено “Одесу”: розвідник-кулеметник так званих “ЛДНР” проведе 14 років за ґратами

Мешканець Одеси був учасником “Антимайдану” та у 2014 році вилетів до Москви

За матеріалами Служби безпеки України (СБУ) та обвинувачення прокуратури засуджено одесита, який діяв під позивним “Одеса” в терористичних організаціях так званих “ДНР” та “ЛНР”. Суд призначив йому покарання у вигляді 14 років позбавлення волі.

Про це повідомляє пресслужба Одеської обласної прокуратури.

Прокурори довели в суді, що підсудний приєднався до “ЛНР” влітку 2014 року та служив у воєнізованій одиниці “Одеса” під однойменним позивним у м. Краснодон на Луганщині, виконуючи обов'язки кулеметника.

Пізніше він був призначений до підрозділів Республіканської гвардії “ДНР” в Донецьку, включаючи 2-й окремий підрозділ спецпризначення Головного розвідувального управління РГ “ДНР”. Своєю участю, він брав у захопленні пунктів пропуску та міст на сході України, включаючи Червонопартизанськ, Ізварине, Лутугіно на Луганщині та Вуглегірськ на Донеччині.

Зловмисник незаконно вів радіотехнічну розвідку та перешкоджав діям Збройних Сил України та правоохоронних органів. Він відстежував засоби зв’язку та переговори військовослужбовців та правоохоронців ЗСУ, використовуючи пересувну військову спецтехніку.

Нагадаємо, що бойовика "ДНР", який був фігурантом легендарної справи одеських "комсомольців-терористів", засудили до 15 років за ґратами. Уродженця Одеси засудили за участь у терористичній організації.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися