Планував робити “закладки”: в Одесі затримали молодика за зберігання наркотиків

У правопорушника з Одеси було вилучено 34 пакетики з канабісом

В Одесі співробітники поліції затримали 19-рісного жителя Київського району,  який був викритий в незаконному придбанні та зберіганні наркотичного засобу з наміром збуту. За такі дії йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Молодого правопорушника виявили дільничні офіцери поліції Одеського району, після чого слідчо-оперативна група вилучила у нього 34 пакетики з канабісом. Наркотики були очевидно призначені для подальшого продажу шляхом "закладок". Експрес-тест, проведений криміналістами, підтвердив природу речовини.

За наявності достатніх доказів, зібраних правоохоронцями, слідчі повідомили фігуранту про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. За незаконне придбання та зберігання з метою збуту особливо небезпечного наркотичного засобу зловмиснику загрожує від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває, — розповіла старша слідча територіального підрозділу поліції Вікторія Якушева.

Нагадаємо, “Коментарі” також писали, що в Одесі поліцейські затримали місцевого молодика, який розповсюджував наркотики. Він робив "закладки" по місту.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися