На Одещині затримано чоловіка за зґвалтування 10-річної дівчинки

Зловмисник з Одещини пообіцяв дівчинці, яка є його родичкою подарувати телефон та рюкзак

В Одеській області правоохоронці здійснили затримання 30-річного чоловіка, який підозрюється у зґвалтуванні 10-річної дівчинки, що є його родичкою. Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі, і він зараз перебуває під вартою.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Учора, 4 вересня, близько восьмої вечора жінка звернулася до поліції із заявою про неправомірні дії, які сталися з її донькою. За попередніми даними слідства, чоловік запросив дівчинку до свого будинку, обіцяючи їй подарунки — мобільний телефон і рюкзак. Однак коли дівчинка прийшла до нього, він її зґвалтував. 

Поліція здійснює ретельне розслідування цієї справи, збираючи речові докази та призначаючи судові експертизи. З дитиною працює поліцейський психолог, щоб допомогти їй подолати цей жахливий інцидент. Вирішується питання щодо офіційного повідомлення підозрюваному про вчинений злочин.

Нагадаємо, що за зґвалтування малолітньої падчерки та сексуальне насильство стосовно неповнолітнього пасинка житель Одещини проведе за ґратами 14 років. Чоловік, проживаючи у цивільному шлюбі з матір’ю потерпілих та маючи з нею спільну дитину, протягом декількох років, з 10-річного віку своєї падчерки, систематично вчиняв дії сексуального характеру стосовно неї.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися