В Одесі зловмисник викрав автомобіль Nissan у мешканки Києва

Злочин відбувся в центрі Одеси на вулиці Рішельєвській

В Одесі співробітники поліції розкрили справу із викраденням авто, який належить 23-річній мешканці Києва. Завдяки оперативним заходам правоохоронців, виявлено та повернуто власниці автомобіль "Nissan Micra" вартістю майже 216 тисяч гривень.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Повідомлення про зникнення транспортного засобу надійшло від 23-річної жительки Києва, яка приїхала до Одеси у справах і залишила свій автомобіль на вулиці Рішельєвській. Правоохоронці відразу розпочали пошуки та розіслали орієнтування на транспортний засіб всім екіпажам та підрозділам поліції.

Через кілька годин один із патрульних екіпажів виявив автомобіль на стоянці пляжу "Ланжерон". Під час огляду автівки поліцейські виявили в салоні одяг, який належав особі правопорушника, встановленої дільничним офіцером тимчасової поліцейської станції. Того ж дня вдалося розшукати власника речей, і чоловік визнався у скоєному.

Зловмисник розповів, що помітив легковик і, знайшовши ключі в бардачку, завів автомобіль і виїхав. Однак поліція оперативно викрила його дії та встановила місцезнаходження авто. Автомобіль, вартістю 216 тисяч гривень, який був вилучений правоохоронцями, незабаром повернуть його законній власниці після проведення всіх необхідних слідчих дій.

За наявності достатніх доказів, зібраних правоохоронцями, слідчі поліції повідомили правопорушнику про підозру за частиною 2 статті 289 Кримінально кодексу України, що карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої. Наразі підозрюваний затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За клопотанням слідчих йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, — йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, що на Одещині чоловік у стані алкогольного сп’яніння спричинив дорожньо-транспортну пригоду на авто сусіда, внаслідок чого 11-річний син власника авто досі знаходиться в комі через отримані травми. За це зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися