В Одесі п’яний власник квартири вдарив ножем свого квартиранта: подробиці інциденту

Чоловіки в нетверезому стані сварилися у дворі багатоповерхівки, а потім продовжили у квартирі

В Одесі поліцейські затримали чоловіка, який вчинив напад на свого квартиранта, вдаривши того ножем у живіт. Інцидент трапився на вулиці Космонавтів у Хаджибейському районі міста.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Ввечері на вулиці Космонавтів два нетверезих чоловіки розпочали сварку, яка згодом перейшла у квартиру одного з них. Під час конфлікту власник квартири взяв кухонний ніж та вдарив свого 21-річного квартиранта у живіт. Потерпілого швидко госпіталізували з проникаючим пораненням черевної порожнини. Його дівчина викликала швидку допомогу, і медики повідомили про цей випадок поліцію.

Поліція оперативно прибула на місце події та затримала власника квартири. При ньому був знайдений ніж, який вилучено для проведення експертизи. Правоохоронці розпочали слідство щодо причин конфлікту та обставин нападу. За словами потерпілого, власник квартири ображав його та його родичів. З іншого боку, зловмисник стверджує, що квартирант мав невиконані фінансові зобов'язання щодо оплати оренди кімнати.

За наявності достатніх доказів, зібраних поліцейськими, слідчі  повідомили фігуранту про підозру за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України, а саме в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, тобто умисному тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння. Санкція статті передбачає ув'язнення на строк від п'яти до восьми років. На час слідства, за клопотанням поліцейських, суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що в Одесі стався інцидент, коли ревнощі призвели до трагічних наслідків. 37-річний зловмисник, який є мешканцем іншої області, вдарив 48-річного місцевого жителя ножем у живіт, що спричинило його смерть.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися