Продавав канабіс дрібними партіями: на Одещині затримали наркоторговця

Під час обшуків в помешканні чоловіка було вилучено близько 400 грамів наркотичного засобу

На Одещині поліцейські розкрили випадок незаконного продажу канабісу та затримали підозрюваного. Правоохоронцям вдалося вилучити близько 400 грамів наркотичного засобу у підозрюваного.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області. 

Як встановило слідство, 34-річний житель одного із населених пунктів Тарутинської селищної громади збував канабіс дрібними партіями. Наркотик передавався "із рук у руки" жителям Болградського району. Під час спецоперації, поліцейські задокументували декілька фактів збуту наркотиків чоловіком і затримали його у процесуальному порядку. Під час обшуку в його помешканні було вилучено склянки та поліетиленові пакети з канабісом загальною вагою близько 400 грамів, походження якого підтвердили експрес-тестами.

Поліцейські також вилучили пристрій для подрібнення наркотиків, електронні ваги, пакувальний матеріал та інші предмети, що могли бути використані для незаконної діяльності. Весь вилучений канабіс направлено на експертне дослідження для встановлення точної ваги та інших деталей.

Чоловіка підозрюють у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України, що тягне за собою серйозні правові наслідки, включаючи позбавлення волі та конфіскацію майна.

Нагадаємо, що в міжнародному пункті пропуску “Старокозаче – Тудора” правоохоронці викрили іноземців, які намагалися провезти наркотичні речовини. Наразі чоловікам повідомили про підозру у контрабанді наркотичного засобу.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися