Поліція розкрила подробиці смертельної сварки на Одещині

За побиття односельчанина чоловіку загрожує 10 років позбавлення волі

На території Тузлівської об’єднаної територіальної громади чоловіку повідомили про підозру у нанесенні односельцю несумісних з життям тяжких тілесних ушкоджень. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Подія розгорнулася на території Тузлівської об’єднаної територіальної громади. За даними поліції, правопорушник обвинувачував свого знайомого в крадіжці грошей, що призвело до конфлікту, під час якого потерпілий отримав смертельні травми.

Слідство встановило, що власник оселі завдав потерпілому численні удари кулаком по голові, а після того, як той впав, вивів його за ворота. Вранці наступного дня, відкривши власний підвал, винуватець прийшов до висновку – його знайомий помер.

Зловмисник вирішив вивезти тіло та приховати його, щоб уникнути відповідальності. В результаті проведених слідчих дій правоохоронці виявили місце приховання тіла та затримали підозрюваного.

Суд кваліфікує скоєний злочин за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України, що передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Попередньо встановлено, що причиною смерті стало тяжке тілесне ушкодження головного мозку та перелом кісток черепа. Здійснюється судово-медична експертиза для уточнення деталей.

Нагадаємо, в Одесі чоловік, який напав на працівницю кафе та вбив її, отримав обвинувальний вирок суду. Правопорушника засудили до позбавлення волі строком на п'ятнадцять років із конфіскацією майна.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися