Житель Одещини постане перед судом за ДТП з потерпілою літньою жінкою

Чоловік через неуважність збив пішохода

Поліцейські направили до суду справу щодо 30-річного жителя Березівки, винуватця дорожньо-транспортної пригоди, що призвела до серйозних травм літньої жінки. Інцидент трапився у листопаді минулого року, коли водій автомобіля "Volkswagen" не дотримався правил безпеки на пішохідному переході. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

За попередніми даними, водій, наближаючись до пішохідного переходу, допустив неуважність та не врахував зміну дорожньої обстановки. Йому висунуто звинувачення в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що призвело до середньої тяжкості тілесних ушкоджень потерпілій.

Судово-медична експертиза підтвердила середньої тяжкості травми, включаючи закритий перелом кісток таза, струс головного мозку та інші ушкодження. Водій, який був тверезим, після події доправив потерпілу до лікарні.

Стаття 286 Кримінального кодексу передбачає покарання у вигляді штрафу або виправних робіт. Справа направлена до суду після ретельних експертиз та слідчих заходів.

ДТП на Одещині

Нагадаємо, поліцейські Одеси направили до суду обвинувальний акт стосовно одесита, який був винний у дорожньо-транспортній пригоді біля Ізмаїла та травмував місцевого мешканця. Ця аварія відбулася в липні цього року на автодорозі, яка сполучає Одесу та Рені.

Крім того, водія вантажівки, винуватця страшної дорожньо-транспортної події (ДТП) на трасі "Одеса – Рені",  унаслідок якої загинули 6-річна дівчинка разом із батьками та бабусею, вирішили судити. Ювенальні прокурори Одеської обласної прокуратури внесли до суду обвинувальний акт на чоловіка і висунули звинувачення згідно ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися