Ножем в шию: в Одесі затримали підозрюваного у вбивстві

За жорстоке вбивство чоловіку загрожує позбавлення волі на строк до 15 років

Поліція затримала чоловіка, підозрюваного у вбивстві свого знайомого. Під час конфлікту між ними він вдарив потерпілого ножем у шию. Правоохоронці швидко встановили особу зловмисника та розшукали його протягом доби. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.

Подія сталася в занедбаній будівлі на вулиці Градоначальницькій, де фігурант, раніше судимий за майнові злочини, приютив у своєму тимчасовому помешканні свого знайомого. Під час конфлікту господар висловлював нецензурні образи та виганяв гостя. Ображений чоловік відповів ударом ножа у шию, що призвело до смерті потерпілого від гострої крововтрати.

Після вчиненого злочину вбивця втік, викинувши ніж. Протягом доби поліцейські відділення поліції № 1 Одеського району здійснили успішний розшук та затримали його в одному з підвалів.

В ході слідчих дій поліція вилучила знаряддя злочину, зокрема ніж, який буде направлено на експертизу, та інші речові докази. Фігуранту оголошено підозру у вбивстві, за що йому загрожує до 15 років ув’язнення згідно з Кримінальним кодексом України. Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.


Нагадаємо, у центрі уваги правоохоронних органів опинився житель Подільського району, якого поліцейські затримали за підозрою у вбивстві свого односельчанина. Зловмиснику вже повідомили про підозру, а йому загрожує тривале ув'язнення, якщо його вину визначать у суді.

Також в Одесі чоловік, який напав на працівницю кафе та вбив її, отримав обвинувальний вирок суду. Правопорушника засудили до позбавлення волі строком на п'ятнадцять років із конфіскацією майна.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Прощай Михалыч

16 грудня 2023, 18:35

Уважаемая редакция! В в вашей новостной публикации допущена существенная ошибка. Потерпевший никогда не был судим, никогда не привлекался ни к какого вида уголовной ответственности. В прошлом, он даже какое-то время был сотрудником МВД в офицерском звании. В последние годы перед убийством он был ментально болен, официально был на инвалидности. Так же убийство произошло не в каком-то «заброшенном здании», а в его доме с конкретным адресом (пусть и в убогом состоянии) на принадлежащей ему территории. Исправьте пожалуйста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися