В Одеській області автобус з пасажирами потрапив в ДТП

Автобус з пасажирами потрапив в ДТП

Поліцейські Білгород-Дністровська завершили досудове розслідування щодо аварії, що сталася на трасі Одеса – Рені. Водій маршрутного автобуса допустив травмування пасажирів через технічні несправності. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Поліцейські встановили, що водій не перевірив технічний стан автобуса перед поїздкою, і внаслідок дефекту заднього колеса відбулося перекидання транспортного засобу. Унаслідок аварії дві пасажирки були госпіталізовані з середньою тяжкістю тілесних ушкоджень.

Правопорушнику загрожує штраф або обмеження волі, включаючи позбавлення права керувати транспортними засобами. Перевірка на стан сп’яніння водія виявила його тверезість. Поліцейські закликають водіїв дотримуватися правил дорожнього руху та уважно перевіряти технічний стан своїх транспортних засобів перед подорожжю.

ДТП в Одеській області

В Ізмаїльському районі поліцейські розслідують страшне ДТП, яке сталося між селами Кислиця та Стара Некрасівка 14 грудня. На жаль, подія призвела до смерті двох односельчан.   

Нагадаємо, Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо правоохоронця, винуватця трагічної дорожньо-транспортної події, яка спричинила смерть мешканки міста. Обвинувальний акт вже направлено до суду, розпочинаючи новий етап правосуддя в цьому важливому справі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися