В Одесі затримали “відеомейкерів”, які знімали роботу ППО

Чоловіки фіксували роботу ППО під час атаки по Одесі

Коли по всьому місту лунали сигнали повітряної тривоги, правоохоронці отримали виклик про осіб, які фіксують на своїх мобільних пристроях діяльність ППО. Чоловіків виявили та затримали. Про це повідомляє Патрульна поліція Одеської області.

Прибувши на місце події, правоохоронці зафіксували двох молодиків, один з яких активно знімав роботу ППО на свій телефон. На пристрої було зафіксовано матеріал, що відображав військові дії протиповітряної оборони. Молодики відзначили, що це була жартівлива ідея.

Хлопців було доставлено до відділення поліції, де правоохоронні органи продовжили розслідування цієї ситуації.

Вкотре нагадує про заборону фото та відеофіксації роботи ППО і просимо зберігати інформаційну тишу, адже мовчання — надійний тил ЗСУ, – йдеться в повідомленні 

Обстріли Одеської області

Нагадаємо, сьогодні російські окупаційні війська завдавали удару по південних регіонах України. Ворог запускав дрони з бази з тимчасово окупованого Криму та східного узбережжя Азовського моря. Атака відбувалась у дві хвилі. Перша з них тривала дві години, інша – чотири. Підрозділи протиповітряної оборони ефективно відбили атаку, знищивши дев'ять ударних безпілотників типу "Shahed-131/136". З них по чотири над Одеською та Миколаївською областями, та один — на Херсонщині.

В ніч на 22 грудня ворог вчергове атакував ударними дронами. БпЛА були запущені по Одеській, Миколаївській та Херсонській областях. Підрозділи протиповітряної оборони знищили 17 безпілотників типу "Shahed-131/136", які були випущені з тимчасово окупованої території Криму. Найбільш інтенсивна боротьба розгорнулася на Миколаївщині, де вдалося знищити 10 дронів, на Херсонщині – 4, та на Одещині – 3.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися