На Одещині 14-річна дівчинка жорсткого вбила свою подругу: деталі справи

Завʼязала очі, зарізала та спалила: на Одещині школярка жорстоко вбила однокласницю

На Одещині поліцейські затримали 14-річну дівчину за підозрою у вбивстві подруги. За попередньою інформацією поліції, підліток вдарила ножем потерпілу, а потім підпалила її. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Тіло потерпілої випадково знайшов чоловік, коли гуляв з собакою на березі річки Дунай. Він одразу зателефонував в поліцію та сповістив про знахідку. Виявилось, що вбито 14-річну місцеву жительку Ізмаїлу. На тілі потерпілої виявили декілька ножових поранень.

Поліцейські розпочали пошуки причетних до правопорушення осіб. Так, переглядаючи записи з камер відеоспостереження, правоохоронці з’ясували, що до водойми разом з потерпілою йшла ще одна дівчинка. 

Виявилось, що з потерпілою до річки ходила її подруга із паралельного класу. Коли до дівчинки додому приїхали правоохоронці, вона одразу зізналася у скоєному.

З її слів, вона була ображена на подругу нібито через те, що потерпіла постійно її обкрадала. З останнього начебто привласнила скарбничку з грошима. За це школярка вирішила помститися вбивством.

“Правопорушниця взяла простирадло, ніж, олію та сірники і покликала однокласницю на прогулянку до річки. Аби жертва не бачила, що буде робити зловмисниця, остання сказала про нібито підготовлений для неї сюрприз. Далі попросила потерпілу сісти на простирадло, одягнула їй на очі пов’язку і декілька разів вдарила ножем. Попередньо, від одного з таких тілесних ушкоджень дівчина й загинула. Тіло потерпілої правопорушниця облила олією, підпалила і втекла, кинувши у вогонь ніж”, - розповів начальник Ізмаїльського районного відділу поліції Віктор Герасименко.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися