В Одесі знайшли юнака, який розфарбував вхідні двері однієї з общин

Хлопцю загрожує покарання штрафом від 1700 до 34 тис. гривень

В Одесі знайшли підлітка, який розфарбував вхідні двері до офісу однієї з общин в місті. За даним фактом дізнавачі розпочали кримінальне провадження за ознаками хуліганства. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Відомо, що інцидент стався на початку січня у Приморському районі Одеси. Переглянувши записи камер відеоспостереження та допитавши свідків поліцейські встановили причетність до правопорушення 15-річного  одесита. 

Хлопець у скоєному зізнався і видав поліцейським балончик з чорною фарбою, яким розфарбовував вхідні двері, та мобільний телефон, в якому збереглись фотографії, зроблені під час вчинення правопорушення.

“Дізнавачі територіального підрозділу поліції продовжують розслідування кримінального провадження, здійснюють збір доказів. В ході дізнання також буде проведено ряд експертиз. Нагадаємо, що санкція ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство) передбачає покарання штрафом від 1700 до 34 тис. гривень або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років”, - йдеться в повідомленні поліції. 

Раніше “Коментарі” писали, що житель Одеського регіону напоїв трьох дітей алкогольними напоями. В результаті один із хлопчиків опинився у лікарні. Наразі чоловік має понести відповідальність за доведення до стану сп'яніння трьох дітей, а їхні батьки – за невиконання своїх обов’язків. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися