Не впорався з керування: на Одещині загинув водій кросовера

Аварія сталася на автодозі Р-72 сполученням Білгород-Дністровський - Старокозаче

Вчора на Одещині під час непогоди сталася жахлива ДТП. Внаслідок аварії загинув водій кросовера. Наразі поліцейські розслідують усі обставини дорожньо-транспортної пригоди. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Аварія трапилася на автодозі Р-72 сполученням Білгород-Дністровський - Старокозаче поблизу села Південне. Правоохоронці з’ясували, що водій автомобіля “Honda” не впорався з керуванням, виїхав з дороги і допустив перекидання легковика.

Водія негайно госпіталізували, але в лікарні від отриманих травм він помер.

“Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого. В рамках кримінального провадження призначено низку експертиз. Триває слідство. Поліцейські встановлюють повні обставини ДТП”, - зазначив начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

“Коментарі” писали, що 10 січня, у місті Чорноморськ сталася жахлива аварія. Наразі поліцейські встановлюють усі обставини ДТП в Одеському районі, унаслідок якої було травмовано дитину. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Нагадаємо, що у зв'язку з погіршенням погодних умов та негодою, поліцейські в регіоні продовжують нести важливу місію допомоги громадянам, які опинилися в складних ситуаціях. Зараз вони активно патрулюють автошляхи та населені пункти, працюючи в тісному співробітництві з рятувальниками та комунальними службами. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися