В Одеській області судитимуть чоловіка, який обікрав будинки на понад 40 тис. грн

Правопорушнику загрожує від п'яти до восьми років ув'язнення.

Поліцейські скерували до суду обвинувальний акт відносно жителя Одеськоїобласті за скоєння низки майнових злочинів. Чоловік скоїв кілька крадіжок із гаражних приміщень та нежитлового будинку у місті Балта. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Відомо, що влітку минулого року чоловік скоїв декілька крадіжок. З гаражів потерпілих він викрав велосипед, електричні будівельні інструменти, бензопили та мотокоси, акумулятор, набір гайкових ключів тощо.

Крім того, у чоловіка також були дві невдалі спроби обікрасти крамницю у селі Білене та приватний будинок у Балті. В першому випадку йому перешкодив власник магазину, а в другому – служба охорони та поліцейські, які прибули після спрацювання в оселі сигналізації.

Своїми діями правопорушник заподіяв збитків дев’ятьом потерпілим на суму більш ніж 40 тис. грн.

“Майже все викрадене майно поліцейські вилучили і на підставі зібраних доказів під процесуальним керівництвом Подільської окружної прокуратури висунули фігуранту обвинувачення у таємному викраденні чужого майна, тобто крадіжці, поєднаному з проникненням у житло та інше приміщення, вчиненому повторно та в умовах воєнного стану, а також у незакінченому замаху на той самий злочин. Ці правопорушення кваліфікуються за ч. 4 ст. 185 та ч. 3 ст. 15, ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України і караються позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років. Обвинувальний акт слідчі скерували до суду”, - повідомив начальник Подільського районного управління поліції Олег Жуковський.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися