В Одесі вилучили цигарки загальною вартістю 1,4 млн грн: що відомо

артість вилучених товарів становить близько 1,4 млн грн

Бюро економічної безпеки завершило розслідування та скерували до суду обвинувальний акт відносно правопорушників за зберігання та продаж незаконно виготовленої тютюнової продукції в Одесі. Про це повідомили на сайті відомства. 

Так, встановлено, що 27-річний організатор злочинної групи орендував приміщення в Одесі та зберігав тютюн та виготовлену контрафактну продукцію. 

Він здійснював поставку “товарів”, отримував кошти з продажу на власний банківський рахунок та розподіляв прибуток. Інші двоє учасників групи шукали клієнтів та спілкувались з ними, фасували і відправляли готову продукцію. Надалі тютюнові вироби продавали на двох вебсайтах. Замовлення відправляли поштою по всій Україні. Правоохоронці вилучили "товару" близько на 1,4 млн грн

“За результатами обшуків у помешканні одного із фігурантів детективи Теруправління вилучили понад 160 тис. грн готівки, майже тонну тютюну у мішках, гільзи та машинки для набивки сигарет, флакони з ароматизаторами, мобільні телефони, комп’ютерну техніку. Вартість вилучених товарів становить близько 1,4 млн грн. На майно накладено арешт”, - йдеться в повідомленні БЕБ.

Нагадаємо, що під час спільних заходів із боротьби із незаконним обігом підакцизних товарів, правоохоронці разом із прикордонниками виявили понад 4 тисячі пачок незаконних цигарок у мешканця Білгорода-Дністровського. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.  У Білгороді-Дністровському районі виявлено велику партію незаконної тютюнової продукції. Житель цього району перевозив понад 4 тисячі пачок цигарок без відповідних марок акцизного податку, що має загальну вартість приблизно 350 тисяч гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися