Погрожував і ображав: житель Одещини знущався над своїм батьком

За скоєне чоловіку загрожує до двох років позбавлення волі.

Поліцейські відправили на лаву підсудних жителя Одещини за систематичне домашнє насильство над батьком. Зловживаючи спиртними напоями та користуючись фізичною перевагою, житель Білгорода-Дністровського влаштовував літньому батькові нестерпне життя – ображав та погрожував фізичною розправою. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Пенсіонер попросив у поліцейських порятунку від сина. Декілька разів за фактом домашнього насильства правоохоронці складали відносно кривдника адміністративні. За ними суд призначив правопорушнику покарання у вигляді штрафу. Однак чоловік не припинив протиправні дії та не зробив належних висновків.

“Зібравши достатньо доказів, слідчі поліції під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури висунули фігуранту обвинувачення у вчиненні домашнього насильства, а саме в умисному систематичному вчиненні психологічного насильства відносно батька, що призвело до психологічних страждань та погіршення якості життя потерпілого. Нині  правопорушнику загрожує покарання у вигляді громадських робіт на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на строк до двох років. Наразі слідство завершено і обвинувальний акт скеровано до суду”, - прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Нагадаємо, що за два тижні зимових свят поліцейські Одещини склали 378 адміністративних протоколів за домашнє насильство. Правопорушникам загрожує покарання штрафом, громадськими роботами або адміністративним арештом. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися