В Одесі відремонтували школу за 37 мільйонів: як виглядає “оновлений” заклад (ФОТО)

Одеські поліцейські повідомили директору підрядної компанії про підозру у заволодінні понад 2 млн грн під час ремонту школи

Одеські поліцейські розкрили скандальну історію, пов'язану з економією на ремонті школи. Директор підрядної компанії отримав підозру у заволодінні понад 2 мільйонами гривень, представивши завищену вартість виконаних робіт. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.

За даними слідства, підрядник уклав договір із міською радою на капітальний ремонт школи, стадіону та благоустрій території. Його компанія повинна була виконати роботи на суму понад 37 мільйонів гривень.

Проте, за словами представників поліції, роботи були виконані не в повному обсязі, але підрядник склав акти прийому робіт та довідки про їх вартість із завищеною сумою на понад 2 мільйони гривень. Гроші були вже перераховані на рахунок компанії, і різницю він привласнив.

Підрядникові загрожує до 12 років ув'язнення та конфіскація майна. Він підписався під завищеною вартістю робіт і склав неправдиві документи, порушивши частину 5 статті 191 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці також активно розслідують можливу причетність інших осіб до цього шахрайства.

Нагадаємо, прокурори завершили слідство та направили до суду обвинувальний акт щодо керівника підприємства-підрядника. Обвинувачення стосується фактів привласнення бюджетних коштів та службового підроблення в процесі ремонту шкільного укриття у Пересипському районі Одеси.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися