В Одесі чоловік ледь не вбив жінку з чоловіком: причина сварки

За скоєне йому може загрожувати довічне позбавлення волі

Поліцейські затримали одесита, який ледь не позбавив життя знайомого та його тещу. Під час конфлікту зловмисник завдав потерпілим ножові поранення і втік. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Інцидент стався на вулиці Сегедській. Теща із зятем та ще один спільний знайомий відпочивали ввечері. Під час хмільних посиденьок між чоловіками виникла сварка. В ході конфлікту гість ударив господаря у шию та тулуб ножем, яким нещодавно відкривав консерви. А далі переключився на тещу потерпілого, завдавши їй декілька ударів ножем у шию, обличчя та руки.

На крики постраждалих почали збігатися сусіди, які зателефонували до "швидкої" та поліції, а правопорушник, намагаючись уникнути відповідальності, втік з місця події.

Постраждалих негайно госпіталізували до лікарні. Чоловіку діагностували ушкодження у вигляді колото-різаної рани шиї з наскрізним пораненням сонної артерії та пересіченням хребтової артерії і двох ран плеча. Жінці – колото-різану рану шиї та множинні колото-різані рани щоки й кисті, геморагічний шок. Наразі загрози життю потерпілих немає.

Поліцейські оперативно затримали правопорушника. 

“Слідчі під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру у закінченому замаху на умисне вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті двом особам за ч. 2 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі. За клопотанням поліцейських, суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою”, - йдеться в повідомленні поліції.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися