В Одеській області водій “ВАЗу” наїхав на жінку: потерпіла в лікарні

Водія перевірили на стан спʼяніння, він був тверезим

На Одещині сталася ДТП, унаслідок якої травмувалася жінка. Аварія трапилась вчора близько 18 години в селі Златоустове. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Правоохоронці з’ясували, що водій автомобіля “ВАЗ” рухався в населеному пункті. Під час зустрічного роз'їзду з іншим автомобілем, наїхав на жінку, яка в цей час ішла по краю дороги у попутному напрямку.

Жінку негайно госпіталізували до найближчої лікарні. Медики діагностували політравму, закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забій плеча та закритий перелом ноги.

Водія перевірили на стан спʼяніння, він був тверезим.

“Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. В рамках розпочатого провадження поліцейські призначили низку експертиз, а транспортний засіб помістили на арештмайданчик. Слідство триває. Встановлюються повні обставини автопригоди.

Нагадаємо, що на Одещині нетверезий водій сів за кермо, порушив ПДР і в’їхав у стовп. Наразі поліцейські встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди у Саф’янівській громаді. Відомо, що інцидент стався вчора близько 13-ї години на автодорозі між населеними пунктами Комишівка та Кислиці Ізмаїльського району.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися