На Одещині вантажівка з причепом зачепила жінку: потерпіла в лікарні

Правоохоронці встановлюють повні обставини події та регулюють рух транспорту

Поліцейські встановлюють обставини ДТП на Одещині, унаслідок якої травмувалася жінка. Аварія трапилась сьогодні у селі Вікторівка. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

За інформацією поліції, водій вантажного автомобіля “Scania” з двома причепами рухався населеним пунктом. Втім, одним із причепів зачепив жінку, яка вийшла на проїзну частину дороги. 

Водій вантажівки негайно викликав швидку допомогу. Жінку госпіталізували до місцевої лікарні. Там, медики діагностували їй закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, множинні травми черепа та перелом носа. 

“Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України”, - йдеться в повідомленні поліції. 

Нагадаємо, що на Одещині нетверезий водій сів за кермо, порушив ПДР і в’їхав у стовп. Наразі поліцейські встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди у Саф’янівській громаді. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.  Відомо, що інцидент стався вчора близько 13-ї години на автодорозі між населеними пунктами Комишівка та Кислиці Ізмаїльського району.

Крім того, на трасі Одеса – Рені поблизу села Великий Дальник сталася смертельна ДТП. У результаті аварії загинула водійка одного з транспортних засобів. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися