Наслідки ракетного удару житлового будинку в Одесі (фото, відео)

Пожежу гасили близько двох годин

Увечері, 2 травня, російські війська завдали чергового ракетного удару по Одесі. Потрапили до під'їзду 2-поверхового житлового будинку, де знаходилося п'ятеро людей. Загинув 15-річний підліток, ще одну 17-річну дівчину поранено. Трьом постраждалим надали допомогу психологи ДСНС.

Також вибуховою хвилею було пошкоджено релігійну споруду – Іверський монастир УПЦ МП. Як уточнила начальниця об'єднаного координаційного прес-центру сил оборони півдня України Наталії Гуменюк, там зашкодило вікна, стіну та дах.

Упродовж двох годин рятувальники гасили пожежу на площі 70 м.кв.

"Знову загибель, і знову дитина. Скільки ще українських дітей потрібно убити тим подобам людей, щоб захлинутися власною кров'ю? Пожежі та зруйновані будинки – ось вони, наслідки "російського світу"…" - повідомили у ДСНС України.

За словами очевидки Людмили, у момент прильоту ракети вона перебувала у підвалі будівлі, де мешкала останніми днями. Раніше неподалік будинку вже падали ракети, через що у всьому будинку вибило шибки. Тому тимчасово вона була змушена переселитися до підвалу будівлі.

Людмила розповіла, що загиблий хлопчик був дуже старанним учнем і не пропускав онлайн-уроки навіть сидячи в підвалі. А пораненій дівчині 5 травня мало виповнитися 18 років, після чого вона збиралася виходити заміж.

Фото чи об'єднаний координаційний прес-центр сил оборони півдня України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися