Вбивць поліцейського затримали в Одеській області: подробиці (ВІДЕО)

Нападники — двоє військових, батько та син

Іван Вигівський, Голова Національної поліції України, повідомив у своєму Facebook про успішне затримання двох військових, батька та сина віком 52 та 26 років, уродженців Вінницької області. Вони стали основними підозрюваними у нападі на поліцейських, в результаті якого загинув 20-річний правоохоронець, а його колега отримав поранення. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Завдяки спільній роботі оперативних служб, місцеперебування зловмисників було встановлено на території Одеської області. Зловмисників затримали за участю спецпідрозділу КОРД. Зазначається, що поліцейський, який загинув, встиг здійснити постріли та поранити нападників.

Наразі розслідуються мотиви та обставини скоєного злочину. Відповідно до Кримінального кодексу України, за фактом нападу розпочато кримінальне провадження за ст. 348 – Вбивство або замах на вбивство працівника правоохоронного органу. Санкція статті передбачають довічне позбавлення волі.

Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері оборони Південного регіону веде процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні.


Нагадаємо, що інцидент стався 20 квітня у Гайсинському районі Вінницької області, коли працівники поліції зупинили для перевірки автомобіль з двома чоловіками. Зловмисники відкрили вогонь по поліцейських, внаслідок чого один з них загинув, а інший отримав поранення.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися